Followers

Google+ Followers

Friday, August 21, 2015

Diy Cosmetic Box ( M30 )


Diy Cosmetic Box ( M30 )
HARGA : RM 25
POS RM 9 SM , RM 12 SS
Material: Wood
Dimension:35.8cm x 21cm x 18cm

Wednesday, August 5, 2015

Program Affiliate SIMPLEHIJAB

http://simplehijab.co/?id=1213

Pernah tak kengkawan terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? Tak mengapa. Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan.




Keistimewaan Program Affiliate SIMPLEHIJAB


1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.

2.
Kengkawan tidak perlu menyimpan sebarang stok.

3.
Kengkawan tidak perlu menguruskan order atau pembelian.

4.
Kengkawan hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.

5.
Kengkawan berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.

6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud
Kengkawan akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi. 


Wallahua'lam ...

Saturday, July 4, 2015

CIKEDUT

Korang mesti tertanya-tanya amende lah CIKEDUT nie kan ... Haaa meh sini nak bagitahu ... Nie lah puding sedut perisa PADELPOP ...



Mereka2 yang berada di kawasan Gombak, Batu Caves, Selayang boleh la order untuk menikmati kesedapanya ... Puding sedut perisa PADELPOP yang sangat sedap ... Nak lagi sedap, sejuk kan dulu ... Sedut sedut tak sedar dah habis ...



Sebarang tempahan boleh terus berhubung dengan Nor Asfa Hassan Basri Asfa.
012-9611792

Monday, May 18, 2015

Pedofilia

Sumber : Says.com

Baru-baru ini, Malaysia digemparkan dengan kes seorang pelajar, Fitri Azmeer Nordin yang disabit bersalah kerana memiliki gambar dan video pornografi kanak-kanak ...

Sudah tiba masanya rakyat Malaysia memahami apa itu pedofilia demi menjaga keselamatan kanak-kanak di negara ini ...

Sumber : Google.com

Sejauh mana anda tahu apa itu pedofilia?

Secara kasar nyer pedofilia adalah satu orientasi seksual dimana seseorang itu mempunyai nafsu seksual terhadap kanak-kanak di bawah umur 13 tahun ...

Pedofilia dijelaskan sebagai keinginan seseorang untuk memenuhi nafsu seksual dengan melibatkan kanak-kanak. Sering kali pedofilia datang daripada golongan lelaki dewasa yang tertarik dengan kanak-kanak lelaki mahupun perempuan secara seksual.

Meskipun seseorang itu hanya mempunyai keinginan seksual terhadap kanak-kanak, walaupun tanpa menyentuh mereka, dia masih dianggap sebagai pedofilia ...

Ibu bapa perlu mengambil langkah berjaga-jaga dengan tidak melakukan perkara yang boleh menarik perhatian pedofilia terutama sekali di laman sosial ...

Kanak-kanak yang menjadi mangsa serangan seksual mungkin akan mengalami trauma seumur hidup mereka ...




Tuesday, April 14, 2015

Bantu Azzri Fickri Lawan Kanser Tulang

Image viaYoutube Finn Tan

Siapakah Azzri Fickri?

Azzri Fickri bin Md Yusslin berumur 24 tahun merupakan seorang graduan jurusan perniagaan di UiTM Puncak Alam, Selangor.

Walaupun masih muda, Azzri Fickri telah menghidap penyakit kanser tulang yang serius sejak lebih kurang empat tahun lalu

Tahap kesihatan Azzri Fickri kini semakin tenat memandangkan penyakit kanser yang dihidapinya bertambah buruk dari masa ke semasa. Sel-sel kanser itu telah merebak ke bahagian tulang belakang, hati, bahagian tulang yang lain dan juga ke otaknya. Azzri kini lumpuh sepenuhnya di bahagian kanan badan, manakala hanya bahagian kanan paru-parunya yang masih berfungsi.


Harapan terakhir Azzri adalah untuk sentiasa berada di samping isteri tercinta serta melihat 3 orang adik perempuannya membesar dan berjaya dalam hidup ...

Ikuti kisah selanjut nyer kat SiNi dan bantu beliau untuk kembali pulih ...